Om oss
Bore Maskin AS er et entreprenørfirma med lang fartstid i bransjen.

Bore Maskin AS er ett entreprenørfirma med lang fartstid i bransjen. En allsidig og dyktig arbeidsgjeng med godt humør som utfører arbeider som riving av boliger, utgraving av tomter, vei og VA anlegg. Vi utfører også hageanlegg, gårdsrom og lømurer. Er du i tvil om hvordan du skal utforme uteområdet så hjelper vi deg med å finne løsninger. Vi hjelper deg med søknadsprosesser om behob. Av spesialjobber her vi god erfaring med senking av kjellere og ny drens rundt eksisterende bygninger. Vi tar også på oss støpejobber og betongsaging. Både små og store jobber er av interesse for oss både for privat og proff kunder. Vi har flere samarbeidspartnere og kan bidra med alle fag i ditt prosjekt om ønskelig.

Våre Tjenester
hva kan vi

Våre Tjenester

Hage og Anlegg
Enten du bygger nytt eller skal oppgradere hage eller tun, så har Bore Maskin god erfaring. Med våre anleggsgartnere finner vi løsning for ditt prosjekt. Alle typer steinarbeid, belegningstein eller andre spesialdekker. Grøntarealer og lekeplasser. Beplantning og vedlikehold.
Riving av bygg
Vi utfører små og store rive- og miljøsaneringsprosjekter for både privat og proffmarkedet. Fra mindre bygg på tomten din til komplett riving av hele bygninger og opparbeidelse av tomt for nybygg.
Utgraving av tomt
Vi graver ut din tomt komplett klar for dittnye bygg og tar oss av nødvendig dialog med kommune, prosjektering av VVA -anlegg og sikrer nødvendig dokumentasjon.  
Søknader
Me kan hjelpe deg med alle nødvendige søknader for å få jobben gjort.
Lømurer
Ønsker du mur, trappereller forblending i naturstein har vi erfarne folk og kan levere de flest type murer.
Spesialjobber
Vi tar på oss senking av kjellere og ny drenering rundt eksisterende boliger. Betong og tømmerjobber. Betongsaging.  
Hør med oss
Ta kontakt om du lurer på hva vi kan gjøre for deg, eller om du ønsker en befaring. Vi er en allsidig gjeng som tar på oss mange ulike oppdrag for private og bedrifter.
Kontakt oss